Termékenyülési viszonyok |
• A biztonságos megporzáshoz legalább két együtt virágzó porzófajta szükséges 20-25 méteren belül |
---|---|
Növekedési erélye |
• Középerős növekedési erély, orsóra könnyen nevelhető |
Érési idő |
• Szeptember 15-30 között |
Tárolás |
• Normál hűtőben márciusig tárolható |
Gyümölcs |
• Gyümölcse nagy, keményhúsú, sötétpiros fedőszínnel |
Íz/Hús |
• Kellemesen ízes, aromás |
Termőre fordulás |
• Korán termőre fordul, rendszeresen és bőven terem |
Egyéb jellemzők |
• A régebbi Jonagold klónokkal ellentétben nem, vagy csekélyebb mértékben mutál vissza az alapfajtára, homogén gyümölcsminőség és kiváló színeződési képesség jellemzi, ami lehetővé teszi az egyszerre történő betakarítást |
Szülőpárok |
• Jonagold természetes mutációja |
Típus |
• Nem rezisztens asztali alma |